Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

De beste baardtrimmers van het moment op een rijtje

Een lange baard, een kort baardje, een stoppelbaard. De baard is hip en trendy en helemaal terug. Maar een verwilderde baard kan echt niet meer. De baard scheren en trimmen hoort er helemaal bij. De trend is een mooie en verzorgde baard. Strak getrimd en geschoren en helemaal naar de laatste mode. Wil je niet naar de barbier om het te laten doen, dan kun je natuurlijk zelf aan de slag met de beste baardtrimmer van het moment. Maar welke is dat nu, want er is een ruime keuze verkrijgbaar. We hebben de baardtrimmers top 3 voor je op een rijtje gezet.

Philips QP6620/30 baardtrimmer Nat en droog Zwart, Limoen, Zilver

Deze draadloze baardtrimmer van Philips werkt op een accu. Dit handige apparaat kun je op een natte en droge huid gebruiken, met of zonder schuim en zelfs onder de douche en is eenvoudig te reinigen. De effecten die je kunt bereiken met deze trimmer zijn de five o’clock shadow tot één millimeter, de korte stoppelbaard van één tot drie millimeter en de korte baard van vijf tot tien millimeter. De batterij indicator geeft aan wanneer er weer geladen moet worden, maar de batterij heeft een extra lange gebruiksduur. Dat werkt heel prettig. Het ingebouwde beschermingssysteem zorgt dat het apparaat zeer effectief werkt, maar tegelijk zacht is voor de huid en een klikbare beschermkop voor gevoelige plekken.

de beste baardtrimmer van het moment
Philips QP6620/30 baardtrimmer Nat en droog € 129,99

BaByliss For Men E886E – Baardtrimmer

Deze BaByliss draadloze baardtrimmer is perfect voor je ochtendritueel. Met de twee opzetkammen kun je je baard heel precies in kleine stapjes van 0,2 millimeter trimmen. De trimmer gaat minimaal een uur mee en ben je hem vergeten op te laden, dan kun je met vijf minuten laden al weer drie minuten aan de slag. In het display kun je snel en makkelijk zien hoever de batterij is en op welke stand het apparaatje staat. Spoel na gebruik de trimmer eenvoudig af onder de kraan. De messen zijn zelfsmerend, scherp en onverslijtbaar. 

BaByliss For Men E886E – Baardtrimmer

BaByliss For Men Beard Designer SH510E – Baardtrimmer

Deze draadloze baardtrimmer is eveneens van BaByliss. Door het unieke roterende scheersysteem van dit model worden de haartjes in alle richtingen verwijderd. Het model is vernieuwend en lijkt een beetje op de driekoppige scheerapparaten. Deze trimmer heeft een speciaal waterreinigingssysteem waardoor het reinigen na gebruik heel gemakkelijk is. Door de wel 50 lengte instellingen van de Beard Designer is de baard met grote precisie te trimmen in kleine tussenstapjes van 0,2 millimeter. Dit apparaat laadt ontzettend snel op, wat ook weer heel handig is.

draadloze baardtrimmer
BaByliss For Men Beard Designer SH510E – Baardtrimmer

Met deze baardtrimmers top 3 is het voor jou vast al makkelijker geworden om de beste baardtrimmer van het moment te vinden. Zo wordt het baard scheren en trimmen een fluitje van een cent en gemakkelijk in je ochtendritueel in te passen. Je gaat vanaf nu nooit meer met een onverzorgde baard de deur uit. Je baard heeft er nog nooit zo goed uit gezien. .

0