Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

De 5 mooiste hikes te wereld. Zit er voor jou ook iets bij?

Wandelen in een nieuw gebied kan heel verfrissend zijn en je ontdekt zo nieuwe prachtige omgevingen. Hier vind je een top 5 van mooie hikes die je zeker eens mag bezoeken. 

mooie hikes

Grand Canyon

Op de lijst van de mooiste hikes ter wereld is dit er een die zeker in de top 5 hoort. Dit betreft een gigantisch gebied in Amerika waar je enkele dagen zoet zult zijn met de vele routes. Dit is een trip voor de meer ervaren loper. 

Everest Base Camp in Nepal

Dit is een kamp wat gelegen is in het Himalaya gebergte. Ook dit is een populaire plek voor de actieve hiker. Je wandelingen worden ondersteund door een prachtige omgeving welke bestaat uit grote bergen met gletsjers en sneeuwachtige achtergronden. Houd er rekening mee dat je wat langer met de tocht bezig zijn: 2 tot 3 weken. 

Kings Canyon gelegen in Australië

Ook aan de andere kant van de wereld heb je genoeg te ontdekken. Bijvoorbeeld de Kings Canyon, een prachtige gebied waar je enkele kilometers kunt lopen vlakbij een nationaal park. Je hebt genoeg tijd om van diverse prachtige uitzichten te genieten. 

Torres del Paine in Chili

Een wandelvakantie maken kan erg goed in dit gebied: je zult met diverse looproutes flink uitgedaagd worden, maar daar staat tegenover dat je een prachtig stukje natuur zult meemaken met ook diverse gebergtes aan je zijde. Deze routes kan je in enkele dagen lopen. 

Inca Trail in Peru

In Peru vind je ook een de betere hikes: op grote hoogte van enkele kilometers maak je een lange tocht door een prachtig stuk natuur en daarbij maak je ook kennis met Machu Picchu, een Inca stad met een mooi stukje historie en een zeer mooi uitzicht.

0