Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Boxershorts of boxerslip? Voor welke variant kies jij?

Posted on

Ondanks hun gelijkaardige namen, zien ze er anders uit, voelen ze anders aan en zijn het twee verschillende producten. Elk is uitzonderlijk in wat ze doen. 

Je zult waarderen hoe doeltreffend boxerslips zijn als je overdag veel op de been bent. Ze zijn er in allerlei aantrekkelijke vormkeuzes. De beenlengtes van boxerslips variëren van kort tot lang. Deze verschillende lengtes kunnen een belangrijke invloed hebben op sportprestaties, maar ook op hoe ze passen en bepaalde lichaamsvormen flatteren. Boxerslips met langere pijpen geven meer steun aan de bovenbeenspieren en zijn een perfecte keuze voor oefeningen en sport. Voor veel mannen geven korter gesneden pijpen, zoals paren in trunk-stijl, een afslankend uiterlijk.

Je kunt kiezen uit een grote verscheidenheid aan materialen

Met boxerslips kun je kleden in comfort of met vochtafvoerende technologie. Je kunt gaan voor high-tech prestaties met synthetische en spandex mengsels om een prestatievoorsprong te krijgen, of je kunt gaan voor boxerslips van fijne modal stof of katoen voor een verfijnde look.

Dit kan overigens ook bij boxershorts!

Ze zijn verkrijgbaar in een ruime keuze aan kleuren, modellen, maten en stoffen, zodat ze bij vrijwel elke outfit of stijl passen. Boxershorts heren met een losse pasvorm rond de benen laten lucht rond de testikels circuleren, waardoor ze koel blijven en de vruchtbaarheid van de man wordt bevorderd. Boxers kunnen ook naar bed gedragen worden als elegante en comfortabele slaapkleding.

Boxershorts hebben een lossere pasvorm dan meer nauwsluitend ondergoed, en geven de gebruiker meer bewegingsvrijheid. Boxers kunnen een verkoelende luchtstroom toelaten als ze op een warme dag gedragen worden met een loszittende broek of korte broek. 

Voor veel mannen die een boxershort dragen is de keuze er een vanuit comfort

Om je variatie en flexibiliteit te demonstreren, koop je een multipack van beide, boxershorts en boxerslips en probeer je ze beide uit. 

0