Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Bijzondere festivals 2017

Posted on

Fijne muziek, een drankje erbij en een mooie en sfeervolle omgeving: op een festival kun je even helemaal bijkomen en ontspannen. In 2017 was er in heel Nederland weer genoeg keuze uit leuke, stoere en grappige festivals om heen te gaan met je vrienden, partner of andere festivalgangers. Zo was het Wildeman Festival eind mei in Winterswijk, een echt festival door en voor mannen in de Achterhoek. Ook festival Mañana Mañana is in de Achterhoek te vinden (Vorden): een relaxt festival op een mooie locatie en met veel eten, drinken en bandjes. Andere leuke festivals 2017 zijn grotere namen als Lowlands, Pinkpop, Zwarte Cross, Solar, Awakenings, Down the Rabbit Hole en Best Kept Secret. Bijzondere festivals 2017 zijn ook de bierfestivals in diverse steden in Nederland, net als de food truck festivals en nieuwe festivals 2017 zoals Whisky & Music 2017 in Hengelo (OV).

Nieuwe festivals 2017

Het Wildeman Festival is relatief nieuw, dit jaar vond het festival voor de tweede keer plaats. Het weekend is gericht op de man: tijd voor zichzelf, opladen en helemaal opgaan in de festivalsfeer, drie dagen lang. Er zijn diverse workshops waaronder trommelen, seksualiteit, tai chi en workshops over communicatie, coaching en familieopstellingen. Dit festival behoort wel tot de bijzondere festivals 2017 en vindt plaats in Winterswijk op een natuurkampeerterrein.

Bijzondere festivals 2017: whisky en muziek

Een echte mannenactiviteit: whisky drinken, dat dachten de organisatoren van het Whisky and Music Festival vast. Een whisky proeverij en verschillende bandjes die optreden: dat zijn de belangrijkste activiteiten die je kunt ondernemen tijdens dit festival in Hengelo (Overijssel).

Lowlands 2017

Hoewel er veel festivals zijn die specifiek gericht zijn op mannen, zijn de grote festivals uiteraard erg geschikt om als man heen te gaan. Grotere en bekendere namen treden op Lowlands op en tijdens het weekend zijn genoeg stoere en mannelijke activiteiten te ondernemen. De speciaal bier bar op Lowlands is een echte aanrader, net als de vele stands voor het eten. De echte lefhebber kan in de sauna bijkomen en in de theatertent Juliette naar cabaretvoorstellingen. Het festival seizoen van 2017 belooft veel goeds voor het volgende seizoen van 2018.

0