Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Ben jij een iOs of Android man?

Een leven zonder telefoon is niet meer voor te stellen. Misschien vraag je je af hoe de mannen vroeger in contact konden blijven. Zakelijk gezien kun je niet meer zonder maar ook het contract met vrienden of een date scoren is makkelijker sinds de komst van de mobiele telefoon. 

Dat betekent ook dat de keuze van die mobiel belangrijk is. Vandaag de dag wil je niet meer gespot worden met de altijd werkende maar zo uit de tijd oude Nokia. Jouw telefoon is een verlengde van jouw smaak, van jouw ziel. En dus kies je die met zorg. 

Wat voor telefoonman ben jij? 

Kies je een nieuwe telefoon, dan is jouw wensenlijstje het meest belangrijk. Op dat wensen lijstje staat misschien een budget maar zeker ook een aantal opties die je telefoon moet hebben. 

De telefoongebruiker kun je in twee belangrijke groepen scheiden; de iOs mannen en de Android liefhebbers. Inderdaad de eerste keuze is die van het besturingssysteem. Ben je een iOS man dan ben je van nature een Apple liefhebber. Een stoere man die weet dat zekerheid en veiligheid belangrijk zijn als het om zijn telefoon gaat. Waarschijnlijk heb je nog meer Apple producten in huis en ken je het gemak van de eenvoud van het uitwisselen van data tussen de verschillende apparatuur. Wat voor jou de beste deal voor je telefoon is, is mede afhankelijk van de bel en internet bundel. 

Behoor je tot de andere groep, dan hoor je bij de Android liefhebbers. Qua telefoons heb je dan een keuze uit meerdere merken zoals bijvoorbeeld Samsung en Huawei. Goed om te weten is het dan, dat elk merk een soort van schil met niet-verwijderbare apps over het besturingssysteem heen legt. . Misschien handig om daar rekening mee te houden. 

De smart guy

In welke van de twee bovenstaande groepen je ook valt, in beide zitten een percentage ‘slimme mannen’.  De slimme types zijn de mannen die niet alleen naar de telefoon kijken maar ook naar de slimme telefoondeals. Ze combineren telefoon, internet en tv met elkaar tegen ook nog eens de beste prijzen. Heel handig die mannen. Want zo halen ze het maximale uit het toestel en houden ze geld over voor andere belangrijke dingen in het leven. 

Gebruik

De kans dat jij het type bent dat wil dat je telefoon het gewoon doet, is groot. Een telefoon kiezen met een goede batterij is dan geen overbodige luxe. Uiteraard is de batterijduur van een mobiele telefoon afhankelijk van je gebruik. Toch kun je aan de hand van de beoordelingen een goed inzicht krijgen. 

Ben je gek op apps of spelletjes? Dan is de snelheid van je smartphone van belang. Vergelijk hiervoor de kracht van de processor in de telefoon en kijk goed naar het werkgeheugen. Hoe groter het werkgeheugen, hoe meer taken je telefoon (en dus jij) tegelijk kan uitvoeren. Fijn als je iets wil downloaden en tegelijk je date wil antwoorden…

Verder is uiteraard de grootte van je telefoon een keuze om rekening mee te houden. En welke overige nieuwe opties je graag wil hebben?

0