Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Afgelopen zomer zag er behoorlijk anders uit dan de normale zomervakantie

Posted on

Toen jullie afgelopen zomer noodgedwongen jullie jaarlijkse zomervakantie moesten annuleren vanwege het coronavirus, stond je wel even met je handen in het haar. Wat moesten jullie in godsnaam thuis gaan doen gedurende al die maanden, waarin je normaal gesproken minstens vier weken met de caravan op pad gaat om onbekende plekken te ontdekken in zuid- of oost Europa?

De laatste keer dat je een hele zomer was thuis gebleven, was inmiddels al wel weer ruim twintig jaar geleden, ergens in je studententijd, toen je vanwege geldgebrek je zomer werkend doorbracht in een strandtent. Sinds je die ene zomer werkend hebt doorgebracht, ben je daarna altijd naar het buitenland getrokken. Eerst was het alleen op avontuur met je rugzak, vervolgens met je vrouw op reis naar exotische bestemmingen en de afgelopen jaren is de zomervakantie altijd een periode geworden waar je met je gezin naar uitzag, om een aantal weken op pad te gaan. 

Met uitstapjes in eigen land heb je toch het beste van je zomer gemaakt

Om er toch het beste van te kunnen maken, ben je daarom op zoek gegaan naar de mogelijkheden om er in eigen land toch het beste van te kunnen maken. Meerdaagse uitstapjes waarbij de fiets meeging, leken daarom de beste manier om de sleur van een zomer in eigen land enigszins te kunnen doorbreken. Zodoende dat je al voor het aanbreken van de zomer geregeld had dat je de benodigde dakdragers in huis had gehaald. 

Het was een beetje overbodig om voor ieder weekend weg de caravan opnieuw klaar te maken en door de juiste dakdragers in huis te halen was je gemakkelijk in staat om de hoeveelheid spullen die je met je auto wilde meenemen aanzienlijk te vergroten. Door speciale fietsendragers aan te schaffen, kon je jezelf ervan verzekeren dat het geen probleem was om de benodigde fietsen op de auto te laden om er elders in het land op uit te trekken met de tweewieler. 

Extra ruimte is eenvoudig te creëren door dakdragers te installeren

Met een goede dakkoffer kon je daarnaast de nodige ruimte creëren om een tent en andere benodigde kampeerspullen mee te nemen, toen jullie besloten om een dag of vijf te gaan kamperen in de Ardennen.  Met de juiste dakdragers ben je in staat om net wat extra bagage of materiaal mee te nemen met je auto, zonder dat je ingewikkelde constructies of transport manieren hoeft te verzinnen. 

Naast een compleet assortiment aan verschillende dakdragers, zijn er daarnaast ook andere soorten leverbaar die eenvoudig op de achterklep of op de trekhaak kunnen worden geïnstalleerd. Wil je naast extra koffers bijvoorbeeld ook meerdere fietsen meenemen? Dan is dat makkelijk op te lossen door een dakkoffer voor op het dak en een speciale fietsendrager die op de trekhaak te bevestigen is. Op deze manier kun je maximaal profijt halen uit verschillende manieren om je transportcapaciteit te vergroten, waardoor je er zeker van kunt zijn dat je nooit met ruimtegebrek zit, als je bijvoorbeeld een weekend of wat extra dagen op uit wilt. 

0