Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Aanbiedingen voetbalreizen naar Engeland

Posted on

Goedkope voetbalreizen naar Engeland

Iedereen heeft wel eens een wedstrijd uit de Engelse Premier League gezien en gedacht; laten we eens naar een wedstrijd in Engeland gaan! Om vervolgens deze gedachte te laten gaan, omdat het toch teveel gedoe is. Maar niets hiervan is waar! Voor voetballiefhebbers ligt een wedstrijdbezoek in Engeland om de hoek, want in dit blog vertellen we je graag over goedkope voetbalreizen naar Engeland. Equipo voetbalreizen heeft bijvoorbeeld vaak voordelige voetbalreizen naar Engeland. Hierover later meer. Laten we eerst eens op een rijtje zetten waarom je de voetbalervaring van je leven niet mag missen!

Wat achtergrondinformatie

In Engeland heb je, zoals je in Nederland de Eredivisie hebt, de zogenoemde Premier League. Toch zijn er flinke verschillen; het niveau in Engeland ligt een stuk hoger en de manier van voetballen is veel temperamentvoller in vergelijking met onze Eredivisie. In Engeland spelen namelijk vele topvoetballers, waarvan sommige ook uit de Nederlandse Eredivisie kweekvijver komen. Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum voetballen bijvoorbeeld op dit moment beiden bij Liverpool. Jethro Willems bij Newcastle United en Davy Pröpper bij Brighton & Hove Albion. De meeste bekende voetbalclubs uit Engeland zijn Liverpool, Manchester City en Manchester United, Leichester City, Chelsea, Tottenham hotspur, Arsenal, Everton en Wolverhampton W. Naar deze clubs worden ook goedkope voetbalreizen naar Engeland aangeboden.

Het is echt een ervaring om nooit te vergeten en heel anders dan een voetbalwedstrijd op Nederlandse bodem. De voetbalstadions in Engeland zijn namelijk ook zo gebouwd dat je bijna overal zeer dichtbij het veld zit. Of je nu naar Old Trafford gaat, belandt bij Stamford Bridge, zingt op Anfield Road, of neerstrijkt op Wembley, voetbal is een groot gemeenschappelijk goed in Engeland en kent een lange rijke cultuur, wat zich vertaald in deze prachtige stadions. Grote kans dus dat je je favoriete spelers van dichtbij ziet hierdoor! De wedstrijden zijn over het algemeen temperamentvol en meemaken is echt beleven in deze zin! Er hangt een fantastische sfeer die doorgaans al in de welbekende pubs is ontstaan. Sommige stadions zijn ook in woonwijken gebouwd, waardoor je dus zo vanuit de Pub samen met de Engelse supporters zo Loftus Road, of Craven Cottage binnenwandelt. Een groot verschil met Nederland is dat in Engeland de wedstrijd al eerder begint in deze pubs. Er wordt gemoedelijk gezongen met een Engelse ‘pint’ in de hand. Handig, want zo kun je gelijk het clublied oefenen. Als zingend lopen ze meestal het stadion in. Bijzijn is meemaken! Toch eens tijd om die voordelige voetbalreizen naar Engeland te gaan bekijken, niet?

Bedrijven voor aanbiedingen voetbalreizen naar Engeland

Eerder in deze blog werd al een voorzet gedaan voor goed georganiseerde en voordelige voetbalreizen naar Engeland. Equipo is zo’n speciaal voetbal reisbureau met ruimschoots 20 jaar ervaring op het gebied van goedkope voetbalreizen naar Engeland. Het is een mooi bedrijf wat is ontstaan door twee vrienden vanaf een zolderkamer. Nu werken er zo’n 40 werknemers in dit professionele bedrijf. Hun core business is niet alleen om aanbiedingen voetbalreizen naar Engeland te doen, maar ook de tevredenheid van klanten staat bij hun hoog in het vaandel. Ze nemen je zorgen uit handen en zijn 24 uur bereikbaar, in geval van nood. Ze regelen alles voor je; tickets voor de voetbalwedstrijd, de reis ernaar toe, overnachting(en) en natuurlijk de onvergetelijke ervaring. Regelmatig hebben ze ook een aanbieding voetbalreis Engeland. Ze hebben een hoge score bij Trustpilot (4.6 van de 5 sterren) en zijn aangesloten bij SGR. Tevens bieden ze garantie dat je met je zitplaatsen als groep (tot 3 personen) bij elkaar zit. Aan alles is gedacht. Zit je onverhoopt toch niet bij elkaar, dan vergoedt Equipo het betaalde ticket. Aanbiedingen voetbalreizen Engeland is dus echt hun ding! Natuurlijk kun je ook voetbalreizen naar Spanje of een ander land vinden bij Equipo. Ben je met een grotere groep dan verdelen ze wel eens de tickets in kleinere groepjes zodat uiteindelijk niemand alleen zit.

Er bestaat ook de mogelijkheid dat Equipo je advies geeft als je zelf liever losse tickets koopt, zelf je vlucht reserveert en zelf je hotel boekt. Voor goedkope voetbalreizen naar Engeland biedt Equipo helaas niet zelf losse tickets aan. Dit omdat ze graag de garantie geven dat je als groepje bijvoorbeeld bij elkaar zit, of dat je je geld terug ontvangt, mocht een voetbalwedstrijd onverhoopt niet doorgaan.

Zelf regelen

Voordelige voetbalreizen naar Engeland zijn zoals gezegd mogelijk bij Equipo. Toch gebeurd het ook vaak dat supporters graag zelf de touwtjes in handen nemen en zelf losse voetbaltickets kopen, een losse vlucht boeken en een eigen hotel vinden. Dat valt natuurlijk ook onder het mom van voordelige voetbalreizen naar Engeland. Maar hoe gaat dit precies in zijn werk vraag je je af? Er zijn voor voetbaltickets verschillende websites waar je kaartjes los kan kopen. Dit kan via Engelse websites, maar ook via een aantal Nederlandse websites. Op de websites kun je stap voor stap een wedstrijd selecteren, vervolgens je plaats(en) kiezen en online betalen. Vaak bieden deze websites ook de mogelijkheid om toch een hotel te boeken via hun zodat je een beetje zelf goedkope voetbalreizen naar Engeland kan samenstellen. Voor een aanbieding voetbalreis Engeland geven we je de tip mee om sites te vergelijken met elkaar. Verschillende dingen kunnen meespelen bij aanbiedingen voetbalreizen naar Engeland. Wil je liever de prijs drukken, of ga je ook voor zitplaatsgarantie, wedstrijdgarantie en dergelijke. Dat moet je even zelf afwegen tegen elkaar. Een ding is wel zeker. Als je dan eenmaal je aanbieding voetbalreis Engeland in ‘the pocket’ hebt, ga je samen een onvergetelijke ervaring tegemoet. Het wordt een ervaring om nooit te vergeten. Herinneringen maak je ook samen, toch? Zoals ze op Anfield bij Liverpool zingen: “You never walk alone”. Dus twijfel niet langer en ga voor die ervaring en zoek tussen aanbiedingen voetbalreizen naar Engeland op Google en Equipo voetbalreizen en “off you go”!

0