Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

5 kerstcadeau-ideeën voor je vriend, man of vader

Posted on

Het perfecte cadeau vinden voor de mannen in je leven is niet altijd even eenvoudig. Voordat je genoegen neemt met weer een saaie cadeaubon, neem dan even de tijd en denk goed na over wat de man waarvoor je op zoek gaat naar als kerstcadeau zou willen uitpakken op Kerstdag. Komt er echt niets in je op? Bekijk dan de onderstaande lijst met 5 potentiële kerstcadeaus voor mannen.

Whiskyglazen en karaf

Als je man een whiskyliefhebber is, dan is er geen beter cadeau om voor hem te kopen dan een prachtige karaf en een paar whiskyglazen waarmee hij in stijl kan pronken met zijn whisky. Op deze manier zal hij zijn gasten kunnen imponeren met een mooi ontworpen glazen karaf en bijhorende whiskyglazen. Het geschenk zal ongetwijfeld snel het middelpunt van zijn bar worden.

Draadloze koptelefoon

Een draadloze koptelefoon of earbuds zijn een perfect kerstcadeau voor je geliefde als hij graag naar muziek of een podcast luistert tijdens de work-out of op weg naar het werk. Een koptelefoon met ruisonderdrukking is tegenwoordig heel populair en perfect voor woon-werkverkeer met het openbaar vervoer, waterbestendige oordopjes zijn dan weer ideaal voor tijdens het sporten of zwemmen.

Gereedschapskist

Gereedschap is en zal altijd een uitstekend geschenk zijn voor elke man die graag met zijn handen werkt. Vele doe-het-zelvers houden er gewoon van om gereedschap te verzamelen, altijd op zoek naar dat unieke item om in de gereedschapskist te stoppen dat het volgende project een beetje gemakkelijker zou kunnen maken. Een gereedschapskist of specifiek gereedschap van een goed merk of met een speciaal design zijn daarom een uitstekend cadeau als je man graag de handen uit de mouwen steekt.

Flanellen hemd

Als je man niet alleen een doe-het-zelver is maar zich er ook naar kleedt, dan kun je misschien kiezen om hem een flanellen hemd van 100% katoen cadeau doen. Met een flanellen hemd als geschenk kun je in de winter nooit fout gaan. Een stijlvol, gezellig en keurig flanellen overhemd houdt je man warm tijdens de feestdagen en ook daarna.

Platenspeler

Vinyl is terug en in tegenstelling tot cassettes, cd’s of minidiscs, zullen muziekplaten voor altijd blijven en nooit helemaal verdwijnen. Luistert je man graag naar muziek thuis? Dan kun je hem misschien een platenspeler als geschenk geven? Een album kopen via iTunes of beluisteren via Spotify is niet hetzelfde als een plaat uit de kaft halen en deze op je eigen platenspeler leggen om te beluisteren. Er is tegenwoordig veel keus en ontzettend veel hoeft dit niet noodzakelijk te gaan kosten.

0