Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

5 apps die je leven een stukje aangenamer maken

Als je een smartphone hebt, kun je duizenden apps installeren. Veel mensen doen inspiratie op via vrienden, familieleden of via sociale media om erachter te komen welke apps echt meerwaarde hebben. Toch kan het lastig zijn om praktische apps te vinden die daadwerkelijk het verschil maken. Er zijn echter enkele handige apps die je eigenlijk niet mag missen als je comfortabel wilt leven. Welke praktische apps zijn dat eigenlijk? Om je een eind op weg te helpen hebben we een overzicht gemaakt van vijf apps die je op je telefoon moet hebben!

1. Blendle

Een van de meest handige apps om het leven wat aangenamer te maken, is Blendle. Deze levensverbeterende app is ideaal als je geregeld interessante artikelen en berichten wilt lezen die door anderen met jou gedeeld worden. Heb je geen Blendle-account, dan komt het maar al te vaak voor dat je op een link naar een leuke stuk tekst klikt, maar niet verder kunt lezen omdat je geen abonnee bent bij betreffende nieuwsbron.

2. Samsung Health

Heb je een Samsung, dan is een van de apps die je op je telefoon moet hebben Samsung Health. Deze gratis app helpt je mo lekker actief te blijven en te zorgen voor voldoende beweging. Samen met vrienden kun je battle aangaan wie qua stappenteller de hoogste scores haalt. Maar ook kun je bijhouden hoe lang je slaapt, hoeveel water je drinkt en hoeveel calorieën je verbrandt hebt. Nuttig is verder dat je met meer dan één miljoen aan maandelijkse challenges kunt meedoen om zoveel mogelijk stappen te maken! Dit is goed voor je gezondheid, maar ook voor je conditie!

handige apps 2020

3. Sticker Maker

Wil je via de app leuke zelfgemaakte stickers kunnen versturen? Dan is Sticker Maker een van de apps die je op je telefoon moet hebben. Je snijdt eigen foto’s uit, kunt teksten maken en de vormgeving van eigen leuke stickers bepalen. Erg grappig en leuk, terwijl je niet meer op zoekt hoeft naar plaatjes: je maakt ze gewoon zelf!

4. Untappd en/of Vivino

Ben je drankliefhebber? Dan zijn er praktische apps om jouw favoriete dranken te registreren, beoordelen, nieuwe dranksoorten te ontdekken en deze informatie met anderen te delen. Voor de liefhebbers van speciaalbier is er de app Untappd, waarmee je bieren beoordeeld en kunt zien wat je biervrienden drinken. En voor wijnliefhebbers is een van de handige apps Vivino. Met deze app kun je in de winkel wijnflessen scannen om te zien welke druivensoorten gebruikt zijn, uit welke wijnstreek de betreffende fles afkomstig is en nog meer informatie.

praktische apps

5. Charly Cares

Heb je een plotselinge afspraak en wil je nog snel een oppas regelen? Dat kan gemakkelijk via de app Charly Cares. Je vindt met deze app in no time een last minute oppas voor als jij ineens iets op de planning hebt staan.

0