Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

5 accessoires waarmee je je outfit compleet maakt

Posted on

Zorg dat je als gentleman voor de dag komt

Als je als echte gentleman voor de dag wilt komen, dan moet je outfit en kleding natuurlijk helemaal in orde zijn. Maar hoe doe je dit eigenlijk? In deze blog lees je welke vijf accessoires niet mogen missen in de collectie van mannen die eigentijds, stijlvol en charmant voor de dag willen komen.

1. Een modieuze pochet uit de New Age-collectie

Een subtiel verschil maak je als hedendaagse man, wanneer je kiest voor een hippe pochet in het borstzakje van jouw colbert. In de nieuwe collectie van New Age bevinden zich diverse pochets waarmee je als gentleman echt het verschil maakt. Wil je uitstijgen boven de middelmaat, dan is een pochet uit de de nieuwe collectie van New Age echt onmisbaar. De pochets in dit assortiment zijn veelkleurige creaties van onder meer Julia Art, Leonardo Miluccio (momenteel woonachtig in Groningen) & Bohemian Revolt. De pochets van deze designers hebben prachtige decoraties en een veelkleurig en gewaagd design. Fijn is vooral dat je als moderne zakenman of charmeur keuze hebt uit tal van ontwerpen pochets en dus altijd wel een pochet vindt die aansluit op jouw modewensen.

Trendhim heren

2. Sjaals en vlinderdassen uit de nieuwe Boho-collectie

Kies naast een pochet voor een modieuze en comfortabele sjaal van Bohemian Revolt. De klasse sjaals van dit label en de zijden vlinderdassen uit de nieuwe Boho-collectie zijn onovertroffen qua ontwerp en zitten uiteraard heerlijk comfortabel. Een van de grote voordelen van de nieuwe Boho-collectie is de ruime keuze die je hebt. Zo kun je kiezen uit tal van gedetailleerde ontwerpen en tal van kleuren en kleurencombinaties.

Trendhim heren

3. Subtiele armbanden van Waykins

Wil je een relaxte vibe uitstralen en relaxed overkomen op jouw omgeving, kies dan voor een prachtig heren armband uit de nieuwe Unclouded-collectie. In deze collectie vind je tal van stoere en stijlvol ontworpen Waykins-armbanden. Topmodellen uit de nieuwe Unclouded-collectie zijn onder meer de veelkleurige Wilbert Blue Wave armband, de zeekleurige Wayne Adventure wave of de subtiele armband van het type Wendel Wave.

4. Een hip en multifunctioneel horloge

De moderne man heeft ten slotte ook een eigentijds en multifunctioneel horloge om zijn arm, idealiter van een Zwitsers topmerk als Saeco, Breguet of Rolex of Patek Philippe. Naast een modeaccessoire dat klasse en stijl uitstraalt is een horloge uiteraard lekker praktisch: je weet altijd precies hoe laat het is!

5. Een kraalketting voor eigentijdse mannen

Als eigentijdse man kom je ook galant en hip voor de dag met een stijlvol ontworpen kraalketting om je nek. In de Waykins collectie kom je onder andere schitterende Watson Wave-kraalkettingen tegen die jouw toch al elegante voorkomen nog meer accentueren. Laat je ook eens inspireren door de andere prachtige accessoires uit het Waykins-assortiment.

0